Philippe Coutinho (Foto: Reuters)
Philippe Coutinho (Foto: Reuters)
Barça

Coutinho parla per primera vegada de l'oferta que li va fer el FC Barcelona aquest estiu

El brasiler va ser molt sincer en reconèixer que li hauria agradat jugar al Camp Nou, però que va acabar acceptant la voluntat del Liverpool

Actualitzat

El jugador del Liverpool, Philippe Coutinho, que va ser titular per primer cop aquest dissabte després que el seu fitxatge pel FC Barcelona acabés frustrat, va parlar per les càmeres d'ESPN de tot el serial estiuenc. 

El brasiler va ser molt sincer en reconèixer que li hauria agradat jugar al Camp Nou, però que va acabar acceptant la voluntat del Liverpool, que no el va deixar marxar. "El que hi va haver va ser una oferta de feina i, a la vida, de vegades t'hi interesses, de vegades no, i en el meu cas, com tothom sap, m'hi vaig interessar i la meva família també", va comentar Coutinho, que va arribar a recórrer al "transfer request" la segona setmana d'agost, encara que sense èxit.

"Com sempre he dit, és un gran honor rebre una oferta d'un club tan gran com el Barça". No obstant això, el jugador ha passat pàgina i ja està centrat en el seu equip d'Anfield, on espera aconseguir molts èxits en la seva sisena temporada. "Va ser un mes complicat per a mi. Ara ja ha passat tot i m'he de concentrar a fer un bon any i ajudar el meu equip, pensar en el Liverpool i en la selecció. També és un gran honor ser aquí. El Liverpool és un gran club. Jo sempre he respectat el Liverpool, l'afició, els jugadors i els directius. Ara soc aquí i donaré el millor de mi, com sempre ", ha assegurat Coutinho.

En el partit d'aquest dissabte, el Liverpool va empatar a casa amb el Burnley (1-1). 

Aquesta és l'entrevista completa:

Anar al contingut