Philipe Coutinho no jugarà l'anada de la prèvia de la Champions contra el Hoffenheim (Reuters)
Lliga de Campions

Coutinho no entra en la llista del Liverpool per a l'anada de la prèvia de Champions contra el Hoffenheim

L'internacional brasiler, un dels jugadors pretesos pel FC Barcelona, ha quedat fora de la llista de convocats de Jürgen Klopp per unes molèsties que arrossega a l'esquena

Actualitzat

Philippe Coutinho, un dels jugadors pretesos pel Barça, no ha entrat en la convocatòria del Liverpool per al partit d'anada corresponent a l'última ronda de la fase prèvia de la Lliga de Campions contra el Hoffenheim (20.45, TV3). L'internacional brasiler, que ja es va perdre el debut a la Premier League contra el Watford, ha tornat a quedar fora de la llista de convocats de Jürgen Klopp per unes molèsties que arrossega a l'esquena que li impedeixen entrenar-se amb normalitat.

Segons van informar alguns mitjans anglesos, Coutinho hauria demanat el transfer request al club d'Anfield per poder fitxar pel club blaugrana. De moment, els "reds" ja han rebutjat una primera oferta del Barça pel fitxatge del brasiler, però en els pròxims dies es podrien intensificar les negociacions per tancar un acord definitiu entre les dues parts.

Klopp, sobre Coutinho: "Res ha canviat en els últims dies"

En la roda de premsa prèvia al partit de Champions, Jürgen Klopp ha insistit que la situació de Coutinho és la mateixa que fa uns dies i no ha volgut especular sobre el futur del brasiler. "Res ha canviat en els últims dies. Ell no està disponible per a nosaltres per una lesió, aquest és el principal problema. No pot jugar per al Liverpool en aquest moment i, com tothom pot imaginar, això és tot un cop per a nosaltres. Sabíem de la seva situació des de fa uns dies per poder preparar aquest partit sense ell, com hem de preparar-lo sense Adam Lallana ni Daniel Sturridge", ha explicat el tècnic alemany.

"Entenc que tot això els interessi, però sincerament quan venia cap aquí en cotxe només pensava en els jugadors que tinc disponibles aquí. I només parlaré d'això i del partit, que és prou important per a nosaltres", ha conclòs Klopp.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut