Barça

Coutinho firma el contracte i és presentat com a nou jugador del Barça

El nou jugador blaugrana agraeix la confiança al president del Barça, Josep Maria Bartomeu. "Espero respondre a les expectatives en el camp", diu el crac brasiler.

Actualitzat

Philippe Coutinho està complint el protocol que suposa convertir-se en la nova figura mediàtica del Barça. Després de passar la revisió mèdica, que ha confirmat que arriba lesionat, l'internacional brasiler ha escenificat la signatura del contracte com a jugador del Barça juntament amb el president de l'entitat.

Posteriorment, se n'ha fet la presentació com a nou jugador del club blaugrana. En els seus parlaments, tant Bartomeu com el mateix Coutinho han agraït la paciència i l'interès de l'altra part perquè l'operació pogués arribar a bon port. "Vull agrair al president l'esforç que han fet i la paciència -ha explicat coutinho-. Estic molt content de ser aquí. És el meu somni i espero respondre a totes les expectatives en el camp", ha resumit.

Abans, Bartomeu havia fet els honors durant la presentació: "Ens fa molta il·lusió a tots els culers del món conèixer Philippe Coutinho, el nostre nou jugador -ha declarat el president-. Com sabeu, ja fa temps que volíem que vingués a jugar amb nosaltres. No ha estat fàcil però en Philippe estava content de venir aquí i les seves ganes, la seva paciència, han estat determinants perquè avui sigui aquí. Ve aquí per molt de temps. No el presentaré ara, perquè és conegut de sobres. Amb aquesta incorporació hem fet un pas molt important perquè el projecte encapçalat per Ernesto Valverde continuï creixent".

Primers tocs de blaugrana

Una estona després, Coutinho s'ha posat per primera vegada la samarreta del Barça per sortir a fer us tocs a la gespa del Camp Nou i fer rondos amb nens del futbol base, Més de 7.000 aficionats han anat a rebre el nou jugador del Barça, que s'ha posat una samarreta sense dorsal. Caldrà esperar per saber quin número portarà. 

ARXIVAT A:
Coutinho
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut