Coutinho s'abraça a Andrés Iniesta abans de saltar a la gespa del Camp Nou en el seu debut com a jugador blaugrana (Reuters)
Barça

Coutinho deixa molt bones sensacions en el seu debut amb el Barça

El brasiler ha disputat gairebé mitja hora de la segona part i ha demostrat una gran entesa amb els seus nous companys

Actualitzat

Minut 67 i Coutinho salta a la gespa del Camp Nou substituint una icona del Barça, Andrés Iniesta, i per defensar per primer cop la samarreta blaugrana en un partit oficial. L'atzar o bé el destí ha decidit que el debut del fitxatge més car de la història del FC Barcelona hagi estat contra l'Espanyol, un dels seus exequips.

En tot cas, el brasiler ha demostrat que el seu passat blanc-i-blau queda enrere. Primer, amb celebracions molt efusives des de la banqueta quan el Barça ha marcat i després fent un petó a l'escut de la seva samarreta en el moment d'entrar al terreny de joc.

Ovació per part del Camp Nou en veure les primeres pilotes que ha tocat Coutinho, sobretot després de deixar diversos detalls de qualitat i molt bona entesa amb els seus nous companys. Han destacat especialment les combinacions amb Leo Messi que fan preveure moltes alegries per a l'afició blaugrana.

ARXIVAT A:
El Derbi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut