Melani Costa, a la final dels 400 lliures (EFE)
Natació

Costa, sisena a la final dels 400 lliures, i Ignacio, fora dels 100 papallona a Kazan

Melani Costa ha estat sisena a la final dels 400 lliures. Judit Ignacio ha quedat fora dels 100 papallona, però la prova li servirà de rodatge per als 200

Actualitzat

La nedadora mallorquina Melani Costa ha estat sisena de la final dels 400 metres lliures. Katie Ledecky n'ha estat la guanyadora, reeditant el títol que va aconseguir als Mundials de Barcelona del 2013 amb un temps de 3:59.13, rècord dels Mundials. La nord-americana ha nedat per sota del rècord del món fins a la meitat de la prova, i al final ha estat l'única que l'ha completat en menys de 4 minuts. La plata ha estat per l'holandesa Sharon van Rouwendaal i el bronze per l'australiana Jessica Ashwood.

La catalana del CN Sabadell Judit Ignacio ha quedat eliminada de la prova dels 100 papallona del Mundial de Kazan. Ignacio ha estat quarta en la seva sèrie, en una prova que no és la seva. "He tingut bones sensacions, la piscina és molt ràpida i fa una mica de fred, així que és necessari abrigar-se bé", explicava la nedadora després de la prova.

Una prova que li servirà per rodar-se una mica abans dels 200: "El temps marcat no està malament per ser la primera prova. Estic contenta de com ha anat i estic esperant que arribi la meva prova, d'aquí a tres dies", comentava.

Miguel Durán, del CN Sabadell, també eliminat

L'extremeny Miguel Durán també ha quedat fora de les semifinals dels 400 lliures. Durán, que debutava en un Mundial, ha quedat 21è classificat amb un temps de 3.50.07 i ha quedat cinquè en la seva sèrie. "La marca és molt propera a la meva (3.49.76) he tingut bones sensacions i estic satisfet. Me'n vaig amb un bon regust", ha assegurat Durán.

Primer rècord del món

Sarah Sjöstrom ha batut el rècord del món dels 100 papallona amb un temps de 55.74 en les semifinals d'aquesta prova. La sueca ha millorat en 24 centèsimes la marca de la nord-americana Dana Vollmer en els Jocs Olímpics de Londres. Sjöstrom, fins aquest dissabte tenia el rècord europeu amb els seus 56.06 de l'any 2009 a Roma.

Eliminació històrica

L'equip nord-americà masculí de relleus 4x100 ha estat eliminat per primera vegada a la seva història a les semifinals d'un Mundial, després de classificar-se en 11a posició, en una sèrie dominada per l'equip rus.

Rafa Muñoz no arriba a la final dels 50 papallona 

El nedador cordovès Rafa Muñoz no ha aconseguit classificar-se per a la final dels 50 papallona, per nomès 13 centèsimes, tot i les bones sensacions de les semis. Muñoz no ha reaccionat bé a la sortida (0.71) i tot i aconseguir remuntar una mica, no ha estat suficient per aconseguir el temps necessari per arribar a la final.

 

Anar al contingut