Coro ja va marcar en el partit d'anada (Foto: EFE)
Espanyol

Coro, si marca, ho celebrarà

Ferran Corominas ho té clar: si marca diumenge contra l'Espanyol, celebrarà el gol. Coro ha assegurat que li agradaria dedicar el gol al seu gran amic Dani Jarque, i que està convençut que l'afició blanc-i-blava ho comprendria. D'altra banda, Álex Fernández ha assegurat que vol quedar-se molts anys a Cornellà-el Prat i que la plantilla encara no sap què farà Javier Aguirre la pròxima temporada.

Actualitzat

El pròxim rival de l'Espanyol serà l'Elx, diumenge a les 12 del migdia. El partit serà molt especial per a Ferran Corominas, que tornarà a enfrontar-se al club de la seva vida. Coro ja ha anunciat que, si marca, ho celebrarà. "Malgrat que respecto molt el meu exequip i la meva exafició, crec que s'han de celebrar els gols. A més, sóc discret en les celebracions, no crec que molesti ningú. No estaria gens malament dedicar-lo a Dani Jarque, amb qui vaig compartir moltes coses i a qui sempre porto en la meva ment", ha declarat. Coro ja va marcar contra l'Espanyol en el partit de la primera volta, en què els il·licitans es van acabar imposant per 2 a 1.

Álex Fernández vol continuar

L''Espanyol s'ha entrenat aquest dimarts amb les absències dels tres jugadors que estan convocats amb les seves seleccions: Héctor Moreno, Stuani i Torje. L'equip, en una posició còmoda a la classificació, està immers en el debat sobre el futur de molts dels seus membres. Un dels que té clar que vol seguir a Cornellà-el Prat és Álex Fernández. El migcampista ha assegurat que no es planteja marxar, malgrat que en el seu primer any com a blanc-i-blau, procedent del Reial Madrid, no està tenint un paper protagonista.

"No tinc cap intenció de sortir. No m'ho he plantejat ni ara ni quan tenia menys minuts. Estic creixent força i em queden molts anys a l'Espanyol", ha afirmat. Fernández també s'ha mostrat content per entrar en els plans de Javier Aguirre en les últimes jornades en la posició de mitjapunta. Fernández també ha assegurat que el vestidor desconeix quin serà el futur del míster mexicà a final de temporada: "L'entrenador no ens ha dit res, ni ens dóna cap pista sobre el seu futur. Si el tècnic decideix continuar, estarem amb ells al cent per cent. Però ens hem de centrar en el fet que ara és aquí. Està fent un bon any i li hem de donar suport".

 

 

Anar al contingut