Sis equips catalans lluiten per l'ascens o la permanència

Victòries de Terrassa i Sant Andreu

Cornellà, Llagostera, Espanyol B, i L'Hospitalet empaten

Actualitzat

Aquests són els resultats del partits d'anada de les eliminatòries de permanència i ascens de 2B i 2A, en què hi ha hagut representació catalana.

Eliminatòria d'ascens a 2A

UE Cornellà - Sporting B (2-2)

Pere Martínez (min. 23) ha obert el marcador del partit. S'avançava el Cornellà. Però els asturians han remuntat amb gols de Claudio (min. 48) i Juan Rodríguez (min. 61). Mujica (min. 68) ha establert l'empat definitiu

Eliminatòria de permanència a 2B

UE Llagostera - CD Izarra (0-0)

Els gironins es jugaran definitivament la permanència el camp de l'Izarra. L'equip d'Estella (Navarra) s'ha endut un bon resultat del Muncipal. Ja no hi haurà possibilitat d'esmena: qui perdi el partit de tornada baixarà a Tercera Divisió

Eliminatòries d'ascens a 2B

Compostela - Espanyol B (0-0)

L'Espanyol B i el Compostela han protagonitzat un duel molt igualat. L'eliminatòria es decidirà diumenge que ve a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. David Gallego, si no hi ha cap novetat, ja estarà, de nou, al capdavant del filial espanyolista.

Antequera - UE Sant Andreu (0-1)

Gran victòria del Sant Andreu al camp de l'Antequera. Un gol de Dani Guerrero (min. 59) rematant una falta lateral ha doblegat els andalusos. Els quadribarrats no poden fallar en el partit de tornada al Narcís Sala per continuar somniant amb l'ascens a la Segona B.  

Terrassa FC - Mar Menor (1-0)

El Terrassa FC comença l'eliminatòria amb avantatge. Els vallesans han derrotat els murcians gràcies a un gol de Toro de penal (min. 22). El desenllaç, el pròxim cap de setmana a "El Pitín".

L'Hospitalet - Náxara (0-0)

Empat sense gols al camp de l'Hospi. Tot queda obert, doncs, i la tornada, que es disputarà al camp de "La Salera", a Nájera (La Rioja), dictarà sentència. 

Anar al contingut