Jasper Cillessen, que té tots els números per ser el porter titular, parla amb Luis enrique durant l'últim entrenament (EFE)
Barça

Convocatòria del Barça sense sorpreses per rebre la Reial Societat

A la llista, no hi són Andrés Iniesta ni Sergio Busquets, lesionats, a més de Rafinha, que no s'ha acabat de recuperar dels seus problemes musculars. De l'equip de gala, Luis Enrique dóna descans a Ter Stegen

Actualitzat

Luis Enrique ha donat a conèixer la llista de 18 convocats de cara al partit d'aquesta nit de tornada dels quarts de final de la Copa contra la Reial Societat (21.15). El tècnic asturià ha cridat tots els disponibles del primer equip, amb la principal novetat del retorn de Javier Mascherano, que va ser baixa contra l'Eibar en l'últim partit, en què va complir cicle de sanció.

El tècnic blaugrana comptava amb tres baixes per lesió, les de Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Rafinha, i només ha hagut de descartar un jugador disponible. En aquest cas, el tècnic asturià ha donat descans a Marc-André Ter Stegen, el porter titular tant a la Lliga com a la Champions. Jasper

La llista completa la formen: Cillessen, Masip, Aleix Vidal, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Mascherano, Jéremy Mathieu, Jordi Alba, Digne, André Gomes, Denis Suárez, Arda Turan, Rakitic, Neymar, Suárez, Messi i Alcácer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut