Contundent victòria de Rea a Imola (@worldSBK)
Superbike

Contundent victòria de Jonathan Rea a la primera cursa d'Imola de Superbikes

Rea, que partia de la "pole", i Sykes han acabat acabar separats per 3.755 segons. L'italià Marco Melandri (Aruba-Ducati) ha completat el podi

Xavier GuillénActualitzat

Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) s'ha imposat a Imola amb un aclaparador domini després de liderar el grup des de la primera a l'última volta, i s'ha adjudicat el seu quart triomf de la temporada 2018.

S'esperava una gran lluita a l'Autòdrom Internacional Enzo i Dino Ferrari entre Rea i Chaz Davies (Ducati), que buscava ampliar la seva extraordinària ratxa a la pista de casa. Però el duel ha quedat en no res per un mala sortida del gal·lès i una errada a la segona volta, quan ha anat una mica llarg en l'última xicana i ha hagut de cedir diverses posicions.

Rea ha marcat diferències des de la sortida, secundat pel seu company d'equip Tom Sykes. Després, el pilot gal·lès ha recuperat terreny protagonitzant alguns avançaments espectaculars, primer a Michael van der Mark (Yamaha) i després a Forés (Ducati), tots dos a la vertiginosa Variante Bassa, en què havia ensopegat prèviament. Rea ha vençut en solitari, seguit de Sykes i Marco Melandri.

Xavier Forés ha acabat a la cinquena posició, mentre que Jordi Torres (MVAgusta) ha acabat a la catorzena. El de Rubí ha remuntat tres posicions a les quatre últimes voltes.

Aquesta és la quarta victòria de Rea en l'actual temporada i la número 58 de la seva carrera esportiva, que el deixa a una d'igualar el rècord de l'anglès Carl Fogarty en superbikes.

 

 

 

Anar al contingut