Boxa

Continua l'espectacle: Pluja de bitllets de Mayweather a McGregor en el tercer cara a cara

Aquest divendres hi haurà una darrera trobada desafiant prèvia al combat de dissabte

Mayweather ha tirat bitllets a McGregor en el tercer cara a cara abans del combat (Reuters)

La gira promocional del combat entre Conor McGregor i Floyd Mayweather ha viscut el tercer episodi aquesta temporada, al Barclays Center de Brooklyn, Nova York. Aquest era l'últim cara a cara de la gira entre els dos lluitadors als Estats Units, i l'últim capítol tindrà lloc a Londres.

L'arribada de McGregor ja deixava entreveure que el nivell d'excentricitat encara pujaria respecte a les dues cites anteriors. Així, l'irlandès ha aparegut amb el tors nu (ple de tatuatges) i un abric de pell blanc a l'esquena, adornat amb una enorme serp de diversos caps. Mayweather ha tornat a vestir-se amb roba esportiva, però ha pujat a l'escenari amb una bandera irlandesa, com ja havia fet a Toronto.

 

 

El moment més cridaner de l'acte l'ha protagonitzat "Money" Mayweather, quan ha tret diversos feixos de bitllets de la seva bossa de pell de cocodril i els ha tirat a "The Notorious" McGregor, que en els dies anteriors s'havia burlat dels problemes econòmics del boxejador. A banda d'això, com la resta de dies, hi ha hagut tensió fins al punt que s'han enfrontat els "amics" de McGregor i Mayweather, i la seguretat hi ha hagut d'intervenir.

 

NOTÍCIES RELACIONADES