Alberto Contador al podi. (Foto: EFE)
Alberto Contador al podi. (Foto: EFE)
Ciclisme

Contador manté el liderat i Froome puja al tercer lloc de la general després de l'arribada a La Camperona

Ryder Hesjedal (Garmin) ha guanyat la catorzena etapa de la Vuelta a Espanya, de 200 quilòmetres amb final al duríssim cim de La Camperona. El canadenc ha estat el més fort dels ciclistes que han protagonitzat l'escapada del dia. Alberto Contador (Tinkoff Saxo) ha mantingut el liderat

Actualitzat

Ryder Hesjedal (Garmin) ha guanyat la catorzena etapa de la Vuelta a Espanya, de 200 quilòmetres amb final al duríssim cim de La Camperona. El canadenc ha estat el més fort dels ciclistes que han protagonitzat l'escapada del dia. Alberto Contador (Tinkoff Saxo) ha mantingut el liderat.

En el grup dels favorits no s'han produït moviments fins a aquest últim port. Alejandro Valverde (Movistar) ha estat el primer a atacar a 1,7 quilòmetres de meta, però Contador ha arribat bé a la seva roda. Uns metres més endavant la situació ha estat a l'inrevés, i Valverde ha acusat l'esforç.

Chris Froome (Sky) també semblava haver-se quedat despenjat, però s'ha recuperat i ha tingut forces per atacar dues vegades. A la segona ha marxat, aconseguint un segon d'avantatge sobre Joaquim "Purito" Rodríguez (Katusha), 7 sobre Contador i 29 sobre Alejandro Valverde. El britànic s'ha posat tercer de la general, al darrere de Contador i Valverde.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut