Ciclisme

Contador, campió del Tour 2007, candidat als Premis Laureus com a millor promesa

El ciclista Albert Contador, vigent campió del Tour de França, és un dels candidats a rebre el premi Laureus a la millor promesa del 2007, segons ha desvelat l'acadèmia d'aquests guardons, considerats els Oscars de l'esport. El madrileny tindrà com a rivals el serbi Novak Djokovic, guanyador de cinc tornejos ATP l'any passat i subcampió de l'Open dels Estats Units; Tyson Gay, campió del món dels 100 i 200 metres, i l'anglès Lewis Hamilton, revelació del 2007 a la Fórmula 1. També opten al guardó l'australià Casey Stoner, vigent campió del món de MotoGP i l'atleta sud-africà Oscar Pistorius, que corre amb unes extremitats inferiors de fibra de carboni.

Actualitzat

Els Premis Laureus reconeixen les fites esportives aconseguides, en diverses categories, durant el període comprès entre l'1 de febrer i el 31 de desembre del 2007, i són considerats els més prestigiosos en el calendari esportiu internacional.

Els guanyadors, escollits pels membres de l'Acadèmia Laureus, formada per 43 dels més grans esportistes de tots els temps, seran revelats durant la gal·la que enguany es farà a Sant Petersburg (Rússia) el 18 de febrer.

Anar al contingut