Constantin Galca gesticula a la banda a l'estadi de Mestalla (EFE)
Constantin Galca gesticula a la banda a l'estadi de Mestalla (EFE)
Espanyol

Constantin Galca tindrà un partit més de crèdit per demostrar que pot tirar endavant l'Espanyol

El club ha escoltat l'opinió dels jugadors i ha decidit donar un partit més de marge al seu entrenador, Constantin Galca, per demostrar que pot tirar endavant l'equip. Davant del Deportivo, el tècnic tindrà una última oportunitat.

Actualitzat

Constantin Galca tindrà un partit més per demostrar que pot treure l'Espanyol del pou on s'ha ficat, tant pel que fa a la classificació (5 punts sumats de 27 de possibles) com al nivell del joc. El consell d'administració del club no el destituirà després de la derrota d'aquest dissabte a València (2-1), com s'havia especulat, sinó que esperarà a veure què passa en el partit de la jornada vinent, dissabte, 20 de febrer, a l'estadi de Cornellà-el Prat, enfront del Deportivo de La Corunya.

En aquesta decisió de la directiva, hi ha tornat a influir el compromís de la plantilla amb el tècnic romanès. Dissabte, després de perdre a Mestalla, els jugadors van tornar a tancar files al voltant del seu entrenador. També ha pesat en la continuïtat de Galca, una setmana més, el fet que, tot i perdre, la imatge de l'equip no va ser tan dolenta com la que va donar enfront de la Reial Societat.

Tot i això, el club no deixa de buscar alternatives a Galca. L'home més ben situat per ocupar el seu lloc és, en aquests moments, José Antonio Camacho, que ja va dirigir el club en dues etapes (1993-1996 i 1997-98).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut