Constantin Galca ha estat rebut com un heroi a l'Aràbia Saudita (@AltaawounFC)
Futbol

Constantin Galca fitxa pel l'Al-Taawoun de la lliga àrab

L'extècnic perico serà presentat com a nou entrenador de l'equip de la Primera Divisió d'Aràbia Saudita, que es troba en 11ª posició

Marc BéjarActualitzat

Constantin Galca torna a tenir una banqueta on asseure's després del seu decepcionant pas per l'Espanyol. La nova aventura del tècnic romanès l'ha portat a terres àrabs, on dirigirà l'Al-Taawoun de la lliga d'aquest país. Als seus 44 anys, arriba per subsituir el portuguès José Manuel Gomes després d'un mal inici de temporada.

El nou equip de Constantin Galca encadena un seguit de mals resultats que l'han deixat en una discreta onzena posició en una lliga poc competitiva. L'Al-Taawoun ha sumat només una victòria en els cinc partits disputats fins el moment, per a un total de quatre punts de quinze possibles. Unes xifres que han precipitat la decisió.

Amb aquet nou repte, Galca espera rellançar una carrera a les banquetes que havia iniciat amb bon peu a l'Steaua de Bucarest, on havia aconseguit el triplet de les competicions de Romania. Ara arriba a la ciutat de Buraidah amb l'objectiu de fer millorar un conjunt que havia acabat el curs passat en una meritòria quarta posició.

 

Anar al contingut