Galca dóna instruccions als seus homes durant un entrenament a la Ciutat Esportiva (@RCDEspanyol)
Espanyol

Constantin Galca compleix cent dies com a entrenador d'un Espanyol consolidat després d'un inici complicat

El tècnic romanès, que va agafar el relleu de Sergio González, sembla haver trobat un sistema de joc que ha permès als blanc-i-blaus allunyar-se a set punts del descens

Actualitzat

Constantin Galca ha complert avui cent dies com a entrenador de l'Espanyol després de ser presentat el passat 14 de desembre del 2015 per agafar el relleu de Sergio González, que va ser destituït del càrrec.

El preparador romanès amb prou feines va tenir temps per preparar el seu primer partit amb l'Espanyol, la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra el Llevant. L'equip va guanyar 2-1 i es va classificar per als vuitens.

La resta de compromisos del conjunt català amb Galca s'han saldat amb un balanç a la Lliga de cinc victòries, tres empats i set derrotes. A la Copa va ser eliminat pel FC Barcelona als quarts de final amb un global de 6-1: 4-1 al Camp Nou i 0-2 en la tornada al RCDE Stadium.

Constantin Galca va aterrar a la banqueta blanc-i-blava amb una aposta de futbol dinàmic i protagonista, però la ratxa de resultats negatius el va obligar a canviar, i ara el seu joc és més pràctic, amb menys riscos i amb seguretat i solidaritat entre línies.

L'expreparador de l'Steaua de Bucarest ha estat qüestionat després d'alguns resultats contundents, però sembla que ha trobat la tecla, per la qual cosa la seva continuïtat no centra ja cap debat i, actualment, l'Espanyol és dotzè a la taula amb 35 punts, allunyat a set del descens.

Anar al contingut