Futbol

Constantin Galca agafa les regnes de l'Espanyol amb caràcter immediat

El tècnic romanès dirigeix el seu primer entrenament amb l'equip i ja seurà a la banqueta en el partit de Copa contra el Llevant, dimarts

Actualitzat

A l'Espanyol no ha calgut cap transició per passar de l'etapa de Sergio González al període de Constantin Galca. El tècnic romanès ha arribat aquesta tarda a les dependències de l'Espanyol i a partir de les 6 dirigirà el seu primer entrenament com a màxim responsable de l'equip. Serà presentat després de la sessió, en una roda de premsa que podreu seguir en directe a la web i l'aplicació d'Esport3 (a partir de les 20.00). L'Espanyol-Llevant de Copa d'aquest dimarts serà, doncs, el primer partit amb Galca a la banqueta.

Poc abans, Sergio González ha anat al vestidor per acomiadar-se dels que fins diumenge han sigut els seus jugadors. S'espera que el tècnic sortint ofereixi en els pròxims dies una roda de premsa per parlar de la seva visió dels esdeveniments. El club blanc-i-blau ha comunicat oficialment a primera hora de la tarda l'acord amb Sergio González per rescindir el contracte a l'entrenador de l'Hospitalet i els seus dos ajudants, Diego Ribera, segon entrenador fins ara, i Miquel Gomila, preparador físic.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut