Conchita Martínez, nova capitana de la Davis (www.conchitamartinez.com).
Conchita Martínez, nova capitana de la Davis (www.conchitamartinez.com).
Tenis

Conchita Martínez serà la substituta de Gala León com a capitana espanyola de la Copa Davis

Conchita Martínez ocuparà a partir d'ara el càrrec de capitana de l'equip de la Copa Davis, després de l'etapa de Gala León caracteritzada per l'enfrontament amb els tenistes que havia de convocar

Actualitzat

L'extenista Conchita Martínez serà la nova capitana de l'equip de Copa Davis. La Real Federació Espanyola de tenis, presidida des de dijous per Fernando Fernández-Ladreda, així ho ha confirmat aquest diumenge. Martínez substituirà Gala León en l'eliminatòria pel retorn al Grup Mundial dels pròxims 17, 18 i 19 de juliol a Rússia.

El nomenament per aquest càrrec de l'actual capitana de la Copa Federació pot fer variar la convocatòria que la seva predecessora havia fet per aquesta important eliminatòria. Els quatre tenistes que havien de viatjar a Vladivostok eren Daniel Gimeno-Traver, Adrián Menéndez, Íñigo Cervantes i David Marrero, amb Rubén Ramírez per reforçar els entrenaments.

La mala relació de León i l'anterior president José Luis Escañuela amb els millors tenistes espanyols havia fet impossible presentar un equip de més garanties. Ara, la situació ha canviat. Pablo Andújar, 37 del rànquing de l'ATP, ha estat el primer a declarar la seva disponibilitat a viatjar a Rússia després de quedar eliminat del torneig de Wimbledon.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut