Barça

Comencen els desplaçaments dels jugadors del FC Barcelona convocats per les seves seleccions

Luis Enrique es quedarà sense jugadors amb l'habitual parada de la Lliga a principis de setembre. El grup es veurà reduït per l'absència dels 14 futbolistes convocats per les seves seleccions. Fins dimarts el Barça no tornarà a la feina.

Actualitzat

Després del triomf treballat de dissabte davant el Màlaga (1-0), els jugadors del FC Barcelona no tornaran a entrenar-se fins al dimarts 1 de setembre. El tècnic Luis Enrique Martínez, però, no podrà comptar amb gran part dels seus futbolistes a causa de les convocatòries de les diferents seleccions.

Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba, Andrés Iniesta i Sergi Busquets s'incorporaran a la selecció espanyola per jugar contra Eslovàquia i Macedònia. Munir ha estat convocat per la sub-21 espanyola per al matx contra Estònia. Neymar s'unirà al Brasil acompanyat pel debutant amb l'absoluta Rafinha. Amb l'Argentina hi són Mascherano i Messi. I Rakitic jugarà amb Croàcia.

Marc-Andre Ter Stegen es concentrarà amb Alemanya i Thomas Vermaelen amb Bèlgica. Arda Turan s'afegirà al combinat turc. Tot i estar recuperant-se d'un esquinç de turmell, l'entrenador del Barça li ha donat permís per treballar amb la seva selecció. Claudio Bravo havia de jugar amb Xile, però el seu seleccionador va accedir a desconvocar-lo.

Els únics que disputen amistosos són els argentins (Messi i Mascherano) i els brasilers (Neymar i Rafinha). En tots dos casos, juguen als Estats Units. Neymar i Rafinha han arribat aquest matí a Nova York on dimecres s'enfronten a la selecció dels Estats Units. Dissabte juguen contra Costa Rica (per Esport3 en directe a les 22 h de la nit). L'albiceleste també té dos amistosos: contra Bolívia i Mèxic, tots dos a la costa oest. 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut