Albert Soler i Robert Fernández (Foto: EFE)
Hoquei patins

Comença l'OK Lliga amb golejades de Barça i Reus

Els blaugranes es van imposar a l'Asturhockey (1-9) i els roig-i-negres van guanyar amb solvència a Voltregà (2-6)

L'OK Lliga ha començat aquest cap de setmana amb exhibicions ofensives de Barça i Reus Deportiu, dos dels grans aspirants al títol.

Els blaugranes, vigents campions, han golejat a la pista de l'Asturhockey de Grado (1-9), nou en la categoria. Marc Gual, Xavi Barroso i Nacho Alabart van marcar per partida doble per als blaugranes.

També el Reus Deportiu ha començat amb una golejada, en el seu cas a la pista del Voltregà (2-6). Àlex Rodríguez i Raül Marín van veure porta per partida doble per als visitants, mentre Gerard Teixidó feia el mateix per a un equip osonenc que sempre va anar a remolc en el marcador.

L'altre gran aspirant, el Liceo de la Corunya, va patir per imposar-se a domicili al Noia (2-3), però el gol d'Edu Lamas que desfeia l'empat a set minuts per al final va ser definitiu.