Sandro, un davanter centre per al Barça B. (Foto: FCBarcelona.cat)
Segona

Comença la renovació al Barça B, que reforça la plantilla amb set futbolistes del juvenil

El Barcelona B ja ha començat a encarar la renovació del seu equip per a la temporada que ve i, després d'anunciar algunes baixes a la plantilla, ha confirmat que set jugadors del juvenil pujaran al filial la temporada que ve. Els jugadors escollits són els defenses centrals Robert Costa i Frank Bagnack, el lateral esquerre Lucas Gafarot, els migcampistes Sergi Samper, David Babunski i Pol Calvet, i el davanter Sandro Ramírez.

Actualitzat
El Barcelona B ja ha començat a encarar la renovació del seu equip per a la temporada que ve i, després d'anunciar algunes baixes a la plantilla, ha confirmat que set jugadors del Juvenil pujaran al filial la temporada que ve. Els jugadors escollits són els defenses centrals Robert Costa i Frank Bagnack, el lateral esquerre Lucas Gafarot, els migcampistes Sergi Samper, David Babunski i Pol Calvet, i el davanter Sandro Ramírez.

No tots els jugadors que acaben la seva etapa juvenil han tingut la mateixa sort, ja que Sergi Tienda, Brian Olivan, Cristian Herrera, Fernando Quesada i Pablo Otero deixen el club després d'haver guanyat la Lliga aquest any.

El filial afronta així la regeneració de l'equip per al pròxim curs, després que s'anunciés la renovació del tècnic Eusebio Sacristán per a una temporada més, així com les baixes del migcampista Gus Ledes, el defensa Ivan Balliu i els davanters Cristian Lobato i Luis Alberto.
Anar al contingut