Barça

Comença la cursa electoral a la presidència del Barça amb la recollida de paperetes

Els precandidats passen a recollir les butlletes per recollir les firmes de socis que necessiten per optar a la presidència del Barça

Actualitzat

La precandidatura d'Agustí Benedito i la de Toni Freixa ja han recollit les paparetes per demanar el suport dels socis i poder ser candidats a la presidència del Barça. Benedito n'ha demanat 50.000 i Toni Freixa 15.000, i un representant de Laporta també ha passat ha recollir 40.000 paperets . A més, en un comunicat la candidatura de Som Gent Normal, amb Jordi Farré al capdavant, va dir que en recolliria 20.000, el dia que el club ha posat a disposició dels precandidats les paperets amb les quals buscaran el suport dels socis per poder passar el tall de les 2.534 signatures. Els precandidats tenen fins al 4 de juliol per oficialitzar-se com a candidats si aconsegueixen el suport d'aquestes firmes.

Josep Maria Bartomeu farà oficial, aquest migdia, la seva precandidatura a la reelecció a la presidència del Barça. I té previst recollir unes 40.000 paperetes. L'actual president s'afegeix a la resta de precandidats: Agusti Benedito, Toni Freixa, Joan Laporta, Jordi Farré i Jordi Majó, que també presenta aquest matí la seva pre candidatura. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut