L'Auditori 1899 ha estat habilitat per fer la validació de les firmes (Víctor Salgado - FCB)
Barça

Comença el procés de recompte i validació de les firmes de suport a les eleccions a la presidència del Barça

La Junta Electoral té temps fins dimecres per comprovar les firmes presentades per cada precandidatura abans de fer la proclamació oficial dels candidats

Actualitzat

Des de dissabte a la nit, totes les firmes de suport als precandidats a la presidència del FC Barcelona han estat guardades dins d'unes taquilles i aquest dilluns ha començat el procés de recompte i validació de firmes.

Josep Maria Bartomeu va ser qui en va presentar més, gairebé el doble que Joan Laporta. També Agustí Benedito, Toni Freixa i Joan Batiste, per aquest ordre, van superar el mínim de 2.534 adhesions. Dimecres es farà la proclamació oficial de les candidatures.

Per aquest procés, la Junta Electoral ha aprovat les següents normes internes, que seran aplicades pels empleats del club designats per aquesta funció.

Seran vàlides:

- Totes les butlletes que estiguin completament omplertes i compleixin totes les condicions incloses als Estatuts i al present document.
- Totes les butlletes en què consti el número de soci de l'any 2015 o de l'any 2014.
- Totes les butlletes que tinguin incorporat qualsevol dels documents següents: Document Nacional d'Identitat, passaport o permís de conduir (per a socis amb nacionalitat espanyola). Per a estrangers serà només vàlida la fotocòpia del passaport.
- Les butlletes on consti un únic nom, quan el nom és compost (Ex: "Josep" a la butlleta, i "Josep Lluís" al DNI, passaport o permís de conduir, o en el cas de persones estrangeres en el passaport).
- Les butlletes amb discrepància en l'idioma ("Josep" a la butlleta, "José", al DNI, passaport o permís de conduir, o a l'inrevés).

Seran nul·les:

- Totes les butlletes duplicades a favor de precandidats diferents.
- Totes les butlletes on s'adjunti un DNI caducat, passaport caducat o permís de conduir caducat, en el cas que superi més d'un mes de la data de caducitat. En el cas de persones estrangeres, el passaport caducat, en el cas que superi en més d'un mes la data de caducitat.
- Totes les butlletes sense signatura.
- Totes les butlletes amb signatura de soci que no consti al cens.
- Totes les butlletes sense fotocòpia de qualsevol dels documents acreditatius o amb fotocòpia il·legible.
- Totes les butlletes amb total discordança entre el nom del signant i el nom que aparegui en el document adjunt acreditant la identitat del soci.
- Totes les butlletes amb els cognoms intercanviats ("Puig i García" a la butlleta, "García i Puig" al del document adjunt acreditant la identitat del soci, o a l'inrevés).

Seran dubtoses:

- Aquelles en què hi hagi discrepància entre la signatura que consta en el document adjunt acreditant la identitat del soci i la butlleta.
- Altres motius.

Anar al contingut