Els germans Luka i Nikola Karabatic, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Handbol

Comença el judici als germans Karabatic per apostar contra el seu mateix equip

L'encara jugador del Barça i 15 persones més estan imputats per apostar suposadament contra el seu mateix equip amb la intenció d'ingressar grans sumes de diners

Actualitzat

El Tribunal Correccional de París acull des d'aquest dilluns el judici contra el blaugrana Nikola Karabatic, el seu germà Luka i 14 persones més per presumpta estafa.

Els fets haurien passat al maig de 2012 quan els germans Karabatic jugaven al Montpeller. Als imputats se'ls acusa d'haver apostat diners en contra de la victòria del seu equip, que en aquell moment ja era campió de Lliga, en dos partits en què una gran part dels jugadors de l'equip, incloent-hi ells mateixos, no hi van prendre part per diferents motius.

D'acord amb la instrucció del cas, entre Karabatic, sis jugadors més del Montpeller i les seves parelles, haurien apostat més de 100.000 euros per la derrota de l'equip en dos partits.

Els imputats podrien haver de fer front a una pena de fins a cinc anys de presó i 375.000 euros de multa, en el cas que se'ls declarés culpables.

Anar al contingut