Ral·lis

Coma té a tocar el cinquè Dakar després de la penalització de 15 minuts a Gonçalves per canviar el motor

El pilot d'Avià disposa de més de 20 minuts d'avantatge sobre el portuguès Paulo Gonçalves, penalitzat amb 15 minuts per canviar el motor. L'onzena etapa l'ha guanyada Joan Barreda. En cotxes, el qatarià Nasser al-Attiyah ha sumat la cinquena victòria d'etapa i es referma en el liderat amb més de 29 minuts d'avantatge sobre Giniel de Villiers.

Actualitzat

Marc Coma té pràcticament a la butxaca el seu cinquè Dakar en categoria de motos, després que el seu únic rival en la lluita per la victòria, el portuguès Paulo Gonçalves, ha estat penalitzat amb 15 minuts per canviar el motor de la seva Honda.

L'onzena etapa, la segona part de l'etapa marató entre les ciutats argentines de Salta i Termas de Río Hondo, l'ha guanyada Joan Barreda, davant de Gonçalves, que en temps real ha retallat 2 minuts i 23 segons al líder, Marc Coma. Això l'hauria deixat a només 5 minuts i 12 segons del liderat, amb tot obert de cara al resultat final, però la penalització de 15 minuts li dóna a Coma un marge de més de 20 minuts que li permetrà administrar-lo sense haver d'arriscar en les dues últimes etapes que queden per al final d'aquesta edició.

Al-Attiyah, amb pas ferm en cotxes

En cotxes, el qatarià Nasser al-Attiyah ha sumat el seu cinquè triomf d'etapa en aquesta edició i també camina amb pas ferm per sumar la victòria final al Dakar. Al-Attiyah ha tornat a ser el més ràpid en recórrer l'especial amb 27 segons d'avantatge sobre Orlando Terranova i 39 respecte a Giniel de Villiers, que és segon de la general a més de 29 minuts del líder.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut