Espanyol

Colotto: "M'hauré de guanyar l'afecte de l'afició de Cornellà"

El defensa central de l'Espanyol, Diego Colotto, ha assegurat aquest dissabte que després de sortir del Deportivo com un ídol haurà de guanyar-se "l'afecte de l'afició de Cornellà-el Prat". L'italoargentí arriba aquesta temporada al quadre català per liderar la defensa, encara que ha apostat per un discurs moderat: "He vingut a aportar, a sumar i a donar a l'equip la meva experiència d'anys de professional. Amb la predisposició de tots farem un bon grup i una bona plantilla".

Actualitzat
El defensa central de l'Espanyol, Diego Colotto, ha assegurat aquest dissabte que després de sortir del Deportivo com un ídol haurà de guanyar-se "l'afecte de l'afició de Cornellà-el Prat".

L'italoargentí arriba aquesta temporada al quadre català per liderar la defensa, encara que ha apostat per un discurs moderat: "He vingut a aportar, a sumar i a donar a l'equip la meva experiència d'anys de professional. Amb la predisposició de tots farem un bon grup i una bona plantilla".

Integrat a la feina del grup

Colotto ha explicat que les sensacions després dels primers dies d'entrenament "són molt bones" mentre que intenta adaptar-se "a allò que el tècnic espera". El central ha destacat la càrrega física de les sessions: "Pochettino m'ha dit que els entrenaments han de ser intensos per jugar de la mateixa manera".

L'ex del Dépor ha subratllat la barreja d'experiència i joventut de la plantilla i ha felicitat l'entitat pel nivell del seu planter. "Els últims anys l'Espanyol ha tret jugadors importants i els ha venut a equips poderosos, això demostra la qualitat de les categories inferiors", ha comentat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut