Diego Colotto serà un dels capitans de l'equip blanc-i-blau
Espanyol

Colotto assumeix la responsabilitat i es mostra satisfet d'entrar a la llista dels capitans

L'Espanyol passa les últimes hores a la Vall d'Aran abans de tornar a Barcelona. La plantilla acabarà l'"stage" aquest dimecres. Després de la marxa de Forlín, que era el segon capità de l'equip, la plantilla ha escollit Colotto per substituir-lo. L'argentí tot just afronta la segona temporada, però diu que va venir per assumir responsabilitats i està content d'entrar a la llista dels capitans.

Actualitzat
L'Espanyol passa les últimes hores a la Vall d'Aran abans de tornar a Barcelona. La plantilla acabarà l'"stage" aquest dimecres. Després de la marxa de Forlín, que era el segon capità de l'equip, la plantilla ha escollit Diego Colotto per substituir-lo. L'argentí tot just afronta la segona temporada, però diu que va venir per assumir responsabilitats i està content d'entrar a la llista dels quatre capitans de l'equip. "Des del primer moment que vaig arribar, ja vaig dir que venia a aportar, a sumar coses i estic content amb aquesta responsabilitat . Està bé que dins aquests capitans hi hagi gent de la casa, que puguin reflectir l'antiguitat i l'experiència. El més important és sumar i aportar coses a l'equip", ha afirmat el jugador blanc-i-blau.

Diego Colotto, a més, afronta la nova temporada amb optimisme, preveu un bon rendiment personal i general de l'equip, amb un bon començament i una línia constant de regularitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut