Diego Colotto, en roda de premsa
Diego Colotto no seguirà a l'Espanyol
Espanyol

Colotto anuncia que no seguirà a l'Espanyol la pròxima temporada

El central italoargentí, que acaba contracte el 30 de juny, ha confirmat que no renovarà el contracte amb el club blanc-i-blau, on va arribar el curs 2012-13 procedent del Deportivo

Actualitzat

El central de l'Espanyol Diego Colotto, que acaba contracte el 30 de juny, ha afirmat que no renovarà amb l'entitat catalana i dóna per finalitzada l'etapa com a futbolista blanc-i-blau que va començar la temporada 2012-13, procedent del Deportivo.

El defensa italoargentí ha assegurat que l'adéu ha estat amistós. "Durant tot l'any he parlat amb Òscar Perarnau (director esportiu), la comunicació sempre va ser bona. Al final, les dues parts vam entendre que van ser tres anys productius i fins aquí arribava", ha revelat en una entrevista als micròfons de la Cadena COPE.

El defensa ha valorat de forma molt positiva la seva etapa en l'Espanyol, on ha tingut un gran pes a l'equip, tant a nivell de minuts com de vestidor, i s'ha convertit en un dels seus capitans. "M'he sentit molt còmode, partícip i important tot el temps que he estat aquí", ha explicat.

Colotto decidirà ara el seu futur juntament amb la seva família: "Veurem les opcions que tinc per seguir. És una nova experiència i has de buscar una nova motivació a l'equip al qual vagis", ha assegurat. En les últimes setmanes ha transcendit l'interès pel central de diversos equips de la Lliga espanyola i de Mèxic

Anar al contingut