Espanyol

Collet defensa la gestió econòmica i esportiva de l'Espanyol i la competitivitat de l'equip

El conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, ha comparegut en roda de premsa per fer balanç dels últims moviments de mercat que ha protagonitzat el club blanc-i-blau. Collet ha defensat la competitivitat del planter actual i l'esforç econòmic fet per l'entitat, tot i admetre que han de prendre accions de moderació econòmica. El directiu blanc-i-blau ha reconegut que ningú al club volia desprendre's de Dani Osvaldo, però que no hi va haver més remei que accedir a la venda a causa del canvi d'actitud del jugador.

Actualitzat
Collet, sobre Osvaldo, ha dit que "ha faltat al respecte als tècnics que hi van confiar, els directius que en van fer possible l'arribada i tota l'afició de l'Espanyol".

El conseller delegat de l'Espanyol ha demanat unitat per tirar endavant un projecte en què continua havent-hi jugadors de referència tot i la marxa d'alguns pesos pesants del vestidor -ha citat Moreno, Dátolo o Dídac Vilà- i ha recordat la bona gestió que s'ha fet en els últims anys dels jugadors que pugen de les categories inferiors. 

Els principals temes de l'actualitat blanc-i-blava han estat acordats pel conseller delegat de l'Espanyol. Sobre Luis García ha indicat que "l'Espanyol esportivament hi comptava molt, però va arribar a última hora aquesta oferta econòmica i esportiva bona per a ell, ens va demanar facilitats i així ho vam fer". De Felipe Mattioni, Collet ha dit que "ha sigut una autèntica desgràcia. Vam mirar algun jugador en la seva posició però el vam descartar perquè comptàvem que Mattioni es recuperaria". I sobre Callejón també ha donat com a bona "la venda, tenint en compte que al jugador li quedava només un any de contracte i les opcions de renovació eren molt escasses". 

Collet ha revelat que la incorporació del davanter de l'Ajax El Hamdaoui estava pràcticament lligada però que al final l'internacional marroquí va fer una petició de fitxa desmesurada per les possibilitats de l'Espanyol. També ha desvelat que es va rebutjar a última hora una oferta per Joan Verdú procedent del Rubin Kazan rus.  

Finalment, el directiu espanyolista s'ha mostrat contrari a fer pagar el canon a les ràdios -"però respectarem el contracte que tenim subscrit amb l'operador", ha precisat- i s'ha lemantat pel desproporcionat repartiment dels diners en el futbol espanyol, que posa les coses més difícils a un grapat d'equips.        
Anar al contingut