Espanyol

Collet defensa la gestió econòmica de l'Espanyol i assegura que estan al dia de totes les fitxes de la temporada passada

Dani Osvaldo va acusar recentment l'Espanyol de no estar al corrent de pagament amb els jugadors i d'establir diferències entre la plantilla a l'hora de percebre els salaris. El club ha sortit al pas d'aquestes acusacions. Joan Collet, conseller delegat, ha defensat la gestió econòmica de l'Espanyol i ha assegurat que estan "al dia de totes les fitxes de la temporada passada". Collet ha detallat el pagament dels sous de la plantilla de la campanya 2010-11, encara que ha reconegut que sí que falta per abonar algunes primes: "Vam pagar un 25 per cent al gener, el 35 % el 15 de juliol i la resta, 40 %, el 31 de juliol. A més, vam acordar amb els capitans que el club es faria càrrec dels interessos".

Actualitzat
Respecte a les primes, Collet ha reconegut que el deute es remunta, però en molt pocs casos, a la temporada 2009-10. "Devem un 6 o 7% d'aquests premis per punts als jugadors que encara són a la plantilla des d'aleshores", ha apuntat. A més, deuen també aquestes primes per punts de la temporada 2010-11, "prop d'1.800.000 euros", ha afegit. El conseller delegat ha mantingut diverses reunions amb els capitans per aquesta qüestió. "Estem a punt d'arribar a un acord definitiu amb els jugadors sobre com pagarem les primes de la temporada passada. Els futbolistes saben que a l'Espanyol cobren, assumeixen la situació econòmica de la Lliga i ho valoren", ha afirmat.

L'Espanyol es planta en les renovacions d'Álvaro Vázquez i Javi Márquez

El club no es planteja augmentar les ofertes de renovació que tenen els futbolistes blanc-i-blaus Álvaro Vázquez i Javi Márquez sobre de la taula, ja que la directiva no vol comprometre el futur econòmic de l'entitat amb fitxes elevades. "Ens hem marcat un objectiu i un llistó i no ho canviarem per res. Si en el tema esportiu el club estira més el braç que la màniga pateix tota l'entitat. No podem adquirir compromisos que després no podem assumir", ha apuntat contundent el conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut