Un moment del matx entre el CN Barcelona i el CN Terrassa (Foto: www.rfen.es)
Un moment del matx entre el CN Barcelona i el CN Terrassa (Foto: www.rfen.es)
Waterpolo

CN Barcelona i CN Atlètic Barceloneta disputaran una de les semifinals de la Copa del Rei de waterpolo

Els dos equips de la Barceloneta han superat els seus rivals en quarts, amb més dificultats el Barcelona i molt fàcilment l'Atlètic Barceloneta, i aquest dissabte dirimiran un nou episodi de la seva històrica rivalitat

Actualitzat

El Club Natació Barcelona s'ha convertit en el primer semifinalista de la Copa del Rei de waterpolo amb el seu triomf davant del CN Terrassa per un ajustat 5 a 6. Els nedadors de Toni Esteller han estat més encertats en els dos primers períodes per arribar al descans guanyant 2 a 5. Els egarencs han reaccionat en el tercer quart, però, ja a l'últim període, el porter Edu Lorrio ha assegurat el triomf dels seus. El seu rival a semifinals serà l'Atlètic Barceloneta, en el derbi entre els dos equips de la mateixa barriada de Barcelona.

Al segon partit de quarts, l'Atlètic Barceloneta no ha donat cap mena d'opció al Real Canoe (21-2). En els primers 8 minuts, els catalans ja han deixat clara la seva superioritat amb un marcador de 4 a 0. Al descans, els madrilenys ja tenien clara la derrota, 1-9. L'equip de la Barceloneta, però, ha continuat fent sang. El serbi Strahinja Rasovic ha estat el màxim golejador amb 7 gols.

L'amfitrió de la competició, el CN Sabadell, ha derrotat el Quadis CN Mataró per 11 a 5. Els primers a marcar han estat els del Maresme, però després del seu gol inicial han encaixat un parcial de 4 a 0 que no han pogut recuperar. Amb 8 a 2 al marcador, els de casa s'han deixat anar, i el Mataró ho ha aprofitat per endolcir una mica la derrota.

El rival dels vallesans a la segona semifinal serà el CN Sant Andreu. Els andreuencs guanyaven 7 a 5 a tres minuts del final, però el CE Mediterrani ha reaccionat per empatar a 7 amb 2 segons al cronòmetre. No ha estat fins el llançament de penals que el Sant Andreu ha pogut assegurar la seva victòria als quarts.

Podreu seguir les semifinals de dissabte, a les 11:30 i les 13:00, en directe a Esport3. La final de diumenge, a les 12:00 del migdia, també la podreu veure a Esport3.

 

Anar al contingut