Els jugadors de l'Egara celebrant un gol
Hoquei Herba

Club Egara, Atlètic Terrassa, Polo i Júnior, quatre equips catalans a semifinals de la Copa del Rei d'hoquei herba

Els quatre equips catalans han aconseguit aquest divendres el pas a semifinals de la Copa del Rei eliminant respectivament el Club de Campo, el Tenis Santander, el FC Barcelona i l'SPV Complutense

Les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei herba, que es disputaran aquest dissabte, comptaran amb la presència de 4 equips catalans, amb els duels entre el Club Egara i l'Atlètic Terrassa, i el barceloní RC Polo i el club amfitrió, el Júnior de Sant Cugat.

El Polo, vigent campió i gran favorit, ha eliminat en quarts el FC Barcelona (7-0). David Alegre i Àlex Casasayas han firmat dos gols cadascun per l'actual líder de Lliga. El Júnior, per la seva banda, ha superat el SPV Complutense (3-0) en un duel que ha deixat ben encaminat en la primera meitat amb els dos gols de Nil Marí.

L'Egara ha derrotat el Club de Campo per 3-1. Els vallesans s'han avançat 2-0 amb els gols d'Edu Arbós i Marc Chicote, però abans del descans Mathew Cobbaert ha anotat el 2-1. Ja en la segona part, Lluís Mercadé ha sentenciat.

En el partit de quarts més igualat, l'Atlètic Terrassa ha patit per deixar fora de la Copa el Tenis Santander (3-2). Els càntabres s'han avançat amb un gol de penal de Rufus McNaught. La reacció catalana ha arribat amb els gols de Dani Malgosa i Roc Oliva. Ja en la segona part Malgosa ha tornat a marcar. A un minut del final, McNaught ha donat emoció amb un nou gol.

La Copa de la Reina

Al quadre femení dos seran els representants catalans a les semifinals. Un dels dos jugarà segur la final, ja que s'enfronten entre ells. Júnior i Polo es veuran les cares, mentre l'altra semifinal la disputaran Club de Campo i Reial Societat de Sant Sebastià.

Als quart el Júnior ha derrotat l'Egara per 2-0, el Polo al Jolaseta per 1-0, el Club de Campo a l'SPV Complutense per 2-1 mentre la Reial Societat ha hagut d'arribar al desempat per deixar fora de la competició el CD Terrassa en un matx que ha acabat amb empat a 1.