Hoquei Herba

Club Egara, Atlètic Terrassa, Polo i Júnior, quatre equips catalans a semifinals de la Copa del Rei d'hoquei herba

Els quatre equips catalans han aconseguit aquest divendres el pas a semifinals de la Copa del Rei eliminant respectivament el Club de Campo, el Tenis Santander, el FC Barcelona i l'SPV Complutense
Els jugadors de l'Egara celebrant un gol

Els jugadors de l'Egara celebrant un gol

Les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei herba, que es disputaran aquest dissabte, comptaran amb la presència de 4 equips catalans, amb els duels entre el Club Egara i l'Atlètic Terrassa, i el barceloní RC Polo i el club amfitrió, el Júnior de Sant Cugat.

El Polo, vigent campió i gran favorit, ha eliminat en quarts el FC Barcelona (7-0). David Alegre i Àlex Casasayas han firmat dos gols cadascun per l'actual líder de Lliga. El Júnior, per la seva banda, ha superat el SPV Complutense (3-0) en un duel que ha deixat ben encaminat en la primera meitat amb els dos gols de Nil Marí.

L'Egara ha derrotat el Club de Campo per 3-1. Els vallesans s'han avançat 2-0 amb els gols d'Edu Arbós i Marc Chicote, però abans del descans Mathew Cobbaert ha anotat el 2-1. Ja en la segona part, Lluís Mercadé ha sentenciat.

En el partit de quarts més igualat, l'Atlètic Terrassa ha patit per deixar fora de la Copa el Tenis Santander (3-2). Els càntabres s'han avançat amb un gol de penal de Rufus McNaught. La reacció catalana ha arribat amb els gols de Dani Malgosa i Roc Oliva. Ja en la segona part Malgosa ha tornat a marcar. A un minut del final, McNaught ha donat emoció amb un nou gol.

La Copa de la Reina

Al quadre femení dos seran els representants catalans a les semifinals. Un dels dos jugarà segur la final, ja que s'enfronten entre ells. Júnior i Polo es veuran les cares, mentre l'altra semifinal la disputaran Club de Campo i Reial Societat de Sant Sebastià.

Als quart el Júnior ha derrotat l'Egara per 2-0, el Polo al Jolaseta per 1-0, el Club de Campo a l'SPV Complutense per 2-1 mentre la Reial Societat ha hagut d'arribar al desempat per deixar fora de la competició el CD Terrassa en un matx que ha acabat amb empat a 1.