Bàsquet

Cleveland Cavaliers i Oklahoma City Thunder, dues grans franquícies en crisi

Els Cavs cauen en un partit vibrant a Houston (117-114) i sumen 6 derrotes en els vuit últims partits. Els Thunders encaixen a Denver (102-94) la seva quarta desfeta seguida

Actualitzat

La visita a Houston podia ser l'oportunitat que estaven esperant els Cleveland Cavaliers per reaccionar després d'un mal inici de temporada, però encara els ha enfonsat més. Els finalistes de la passada edició de l'NBA han acabat perdent (117-113) i ara són els onzens a la Conferència Est, lluny dels llocs destacats que han estat ocupant els últims anys, des de la tornada de LeBron James a la franquícia.

El cas, però, és que els Cavaliers han lluitat i han arribat a eixugar 17 punts de desavantatge. I LeBron ha respost anotant 33 punts. Però al davant s'han trobat amb uns Rockets més sòlids i amb un James Harden en estat de gràcia, que ha anotat 35 punts, ha repartit 13 assistències i ha capturat 11 rebots. I que en aquesta ocasió s'ha vist molt ben acompanyat per Clint Capela, que ha anotat 19 punts, ha tingut el canell fi en els moments decisius del partit i ha agafat a més 13 rebots.

Amb aquest triomf, els Rockets se situen primers a la Conferència Oest gràcies als seus 9 triomfs en 12 partits, el mateix registre que els Golden State Warriors. Els Cavaliers, per la seva banda, han perdut 6 dels seus últims 8 partits i sumen només 5 triomfs en 12 partits.

Els Thunders, esmorteïts

Els Cavaliers no són l'única gran franquícia que passa per problemes de sortida. Els Oklahoma City Thunders han caigut davant dels Denver Nuggets (102-94) i ara són dotzens a la Conferència Oest, amb 4 victòries i 7 derrotes després d'encadenar la quarta desfeta seguida. I això que un dels seus reforços estel·lars, Carmelo Anthony, ha fet el seu millor partit amb el seu nou equip (28 punts) a Denver, la pista on va debutar. Però, en canvi, Russell Westbrook sembla més apagat ara que no s'ho ha de fer tot sol: en aquesta ocasió ha anotat 13 punts després d'una sèrie de 6 llançaments anotats de 22 d'intentats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut