Els jugadors que han representat els seus equips amb el president de l'ACB (Foto: EFE).
Els jugadors que han representat els seus equips amb el president de l'ACB (Foto: EFE).
Bàsquet

Claver diu que la gent gaudirà amb el Barça, Vidal lloa la Penya i Tomàs parla de salvació a la presentació de la Lliga Endesa

La Lliga Endesa arrencarà el primer cap de setmana d'octubre. Aquest dimarts s'ha fet la presentació oficial de la competició

Actualitzat

Aquest dimarts s'ha presentat a Madrid la temporada 2016-17 de la Lliga Endesa, amb la presència d'un jugador de cadascun dels 17 equips participants acompanyat d'un convidat de luxe, fidel seguidor dels seus colors.

En ordre invers a la seva classificació la temporada passada, l'olímpic en skeleton Ander Miranbell ha fet costat al nou fitxatge de l'ICL Manresa Pere Tomàs, el capità del Divina Seguros. Sergi Vidal ha anat de la mà de la periodista Samanta Villar, mentre que pel FC Barcelona Lassa Víctor Claver ha presentat en societat Ernesto Carrillo, un aficionat que viatja habitualment des de Suïssa per veure els partits de l'equip.

Claver, a més d'enviar ànims al seu company Petteri Koponen, hospitalitzat després d'un accident de trànsit, ha afirmat que "la gent gaudirà" amb el joc del nou projecte de Georgios Bartzokas. Proposa un joc intens, amb moltes variables en defensa, diferents canvis i que tothom faci una mica de tot".

Vidal ha lloat l'esperit de la Penya, i ha manifestat que "és un luxe i una sort formar part d'aquests jugadors que fem realitat el somni de triomfar en el club. És un lloc ideal, i perfecte pels seus valors".

Tomàs ha confessat sobre la seva arribada a Manresa que està "molt il·lusionat. És un equip molt nou. El primer és salvar la categoria i després estar el més amunt possible. Hem de tocar de peus a terra".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut