Claudio Marchisio marxant de la gespa del Juventus Stadium en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Claudio Marchisio deixa la Juventus després de 25 anys

El migcampista italià, que va arribar a l'entitat amb 7 anys, deixa enrere 12 anys i gairebé 400 partits amb el primer equip

Actualitzat

El migcampista italià Claudio Marchisio, de 32 anys, ha rescindit aquest divendres de forma consensuada el seu contracte amb la Juventus i ha posat fi a una reeixida trajectòria de 25 anys al club torinès.

"Avui es tanca la història de Claudio Marchisio amb la Juventus, després de la rescissió consensuada del contracte", ha anunciat l'equip "bianconero" en un comunicat publicat el darrer dia del mercat de fitxatges italià.

Marchisio va entrar al planter del Juventus als set anys, va debutar amb el primer equip el 2006 i allà ha acumulat 389 partits i 37 gols, guanyant 7 lligues italianes, quatre Copes d'Itàlia i tres Supercopes nacionals.

El mateix Marchisio ha confirmat el seu comiat al club de la seva vida amb un missatge en les seves xarxes socials en què ha adjuntat una foto seva que es remunta als seus primers anys en el futbol base de la Juventus. "No puc parar de mirar aquesta fotografia i aquestes ratlles (blanques i negres) amb què he escrit la meva vida d'home i futbolista. Estimo aquesta samarreta fins al punt que, malgrat tot, estic convençut que el bé de l'equip és el primer. Sempre. En un dia dur com aquest m'agafo fort a aquest principi. Sou la millor part d'aquesta meravellosa història", ha afegit, acomiadant-se de l'afició "bianconera".

 

Anar al contingut