Barça

Claudio Bravo no porta gaire bé les rotacions a la porteria del FC Barcelona

Un dels tres porters del FC Barcelona ha passat pel "Hat-Trick Barça". El xilè, titular a la Lliga però suplent a la Lliga de Campions, assumeix les rotacions a la porteria però no li agraden

Actualitzat

Claudio Bravo ha reconegut al "Hat-Trick Barça" d'aquest diumenge que no porta bé la rotació a la porteria del FC Barcelona. "Si et digués el contrari, et mentiria", ha confessat davant les preguntes de Bernat Solé. No obstant, s'ho pren amb calma perquè "no depèn d'una decisió meva o d'un company, sinó d'un tècnic, i nosaltres hem de respectar aquestes decisions".

El porter a la Lliga del FC Barcelona creu que és molt important que ell, Marc-André ter Stegen i Jordi Masip mantinguin una bona relació, ja que el contrari "seria dinamitar l'equip i la nostra feina". Tot i això, la decisió de l'holandès de tornar abans de les seves vacances aquest estiu mentre ell descansava després d'haver guanyat la Copa Amèrica amb Xile sembla que no li va agradar.

"Les meves vacances eren fins al dia que em vaig presentar. No tenia per què reduir-les. Veient el nostre calendari tan exigent, tornar dues setmanes abans ho trobo perjudicial. Si tornes abans, arribes sense descans i amb la tensió dels partits amb la selecció, i l'únic que et pot passar és una sobrecàrrega, carregar-te de tensió negativa i pressionar-te físicament. No era el més ideal", ha estat el seu raonament.

Valdés, una motivació

Bravo també reconeix que recollir el testimoni de Víctor Valdés "és una motivació, una lluita constant de seguir millorant per fer-me un nom en el club. El que va fer Víctor és increïble, i no s'ha d'oblidar". En aquest sentit, el xilè ha reconegut que Valdés "va marcar una època" en el joc de peus, una responsabilitat que li agrada "tot i que s'ha de saber diferenciar quan es pot fer i quan no".

En el terreny més personal, ha reconegut que es va fer porter perquè "no m'agradava gaire córrer darrere de la pilota, sentir-me igual que tots els meus companys. M'estimava més liderar des del darrere, vestir diferent, tenir una responsabilitat diferent dins del camp". Claudio Bravo juga sempre que pot amb samarretes de màniga curta, i ho fa per "comoditat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut