Futbol

Claudio Bravo es decanta pel Manchester City i viatjarà dijous a tancar el seu fitxatge

El porter xilè defensarà aquest dimecres per última vegada la porteria del Barça, que podria rebre uns 20 milions d'euros

Actualitzat

Claudio Bravo ja ha acceptat les condicions que li ofereixen per marxar al Manchester City. L'internacional xilè viatjarà dijous, un cop s'hagi disputat el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, a Anglaterra per tancar el seu fitxatge amb l'equip entrenat per Pep Guardiola.

D'aquesta manera es precipitarà el que fa dies que cueja: el Barça accelerarà per trobar un substitut per a Bravo. El candidat més ben posicionat és el porter Diego Alves, que acceptaria un paper secundari a l'ombra de Marc-André ter Stegen.

La lesió de l'alemany fa que hi hagi incertesa sobre quin porter començarà la Lliga, dissabte que ve davant del Betis, defensant la porteria del Barça. Si Ter Stegen no es recupera a temps serà el moment de Jordi Masip, el tercer porter.  

El Barça assumeix que la marxa de Claudio Bravo és inevitable i que, lamentant la marxa d'un porter que s'ha mostrat molt sòlid en les dues temporades en què ha jugat al club, el seu traspàs desactiva un conflicte latent per la titularitat a la porteria. A més, la venda del xilè, de 33 anys, pot reportar uns 20 milions d'euros al club blaugrana.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut