Bravo ha desmentit la informació en un comunicat
Futbol

Claudio Bravo desmenteix haver cobrat de manera irregular quan era jugador de la Reial Societat

El porter xilè del Barça ha penjat un comunicat al seu compte de Twitter per desmentir la informació publicada per la web Extraconfidencial.com on s'explicava que va cobrar de la Reial Societat a través d'una societat situada a Holanda

Actualitzat

El porter xilè del Barça, Claudio Bravo, ha desmentit les acusacions d'haver cobrat irregularment els primers anys en què va ser jugador de la Reial Societat i ha assegurat que complia "la legalitat vigent".

Bravo ha penjat un comunicat al seu compte de Twitter per desmentir la informació publicada per la web Extraconfidencial.com on s'explicava que va cobrar de la Reial Societat a través d'una societat situada a Holanda i la seva nòmina oficial tot just passava dels 1.000 euros.

Bravo explica que "el que s'ha publicat" es refereix a l'any 2007 i que es tracta d'una situació "ja resolta pel club Reial Societat". "Es refereix a l'estructura de pagament que tenia la institució en l'any en què jo vaig arribar i que funcionava complint la legalitat espanyola íntegrament", sosté el porter sud-americà.

Bravo afegeix que el seu contracte amb la Reial va complir sempre amb les obligacions tributàries corresponents i que mai ha estat objecte d'investigació fiscal. El porter xilè ha adjuntat un document fet públic a l'abril per la Reial Societat en el qual la Hisenda de Guipúscoa constata que el club es troba al corrent de les obligacions fiscals.

Aquest és el comunicat íntegre que ha penjat Bravo al seu compte oficial de Twitter:

Anar al contingut