Claudio Bravo va jugar l'últim partit de blaugrana davant del Betis (EFE)
Claudio Bravo va jugar l'últim partit de blaugrana davant del Betis (EFE)
Barça

Claudio Bravo agraeix l'afecte rebut en el seu comiat del FC Barcelona

Després de fer-se oficial el seu traspàs al Manchester City, Bravo ha penjat a les xarxes socials el seu missatge de comiat del FC Barcelona ple d'agraïments tant pel club com pels seus aficionats

Actualitzat

 El ja porter del Manchester City Claudio Bravo ha penjat a les xarxes socials poques hores després de fer-se oficial el seu traspàs al club anglès un missatge de comiat del FC Barcelona, els colors del qual diu que "ha defensat amb orgull 2 temporades, És un honor per mi poder dir que he aconseguit grans èxits durant la meva estada, amb 8 títols de 10 possibles". El xilè destaca que aquests temps ha coincidit amb les dues Copes Amèrica guanyades amb la seva selecció.

Bravo recorda que "a l'esport no sempre conflueixen els interessos de totes les parts en un mateix camí, i ara en comença un altre amb il·lusió i esperança d'èxits". Tot i això, en el moment de dir adéu, l'ara exblaugrana vol agrair el tracte rebut per part del "cos tècnic del FC Barcelona, els moments viscuts amb grans jugadors, l'afecte de tot el personal del club i el suport i afecte  que m'ha demostrat en tot moment l'afició".

Claudio Bravo tanca el seu missatge dient que "m'he sentit com a casa i sempre portaré el Barça al cor".

 


 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut