Barça

Claudio Bravo, a vint minuts de batre el rècord d'imbatibilitat en inici de lliga del F. C. Barcelona

Claudio Bravo és a vint minuts de batre el rècord d'imbatibilitat en un inici de Lliga a la porteria del F. C. Barcelona. En aquests moments, la millor marca és la que va establir Pello Artola l'any 1977. El porter va estar 560 minuts, més de sis partits, sense encaixar cap gol. Bravo ha sumat fins ara 540 minuts.

Actualitzat

Claudio Bravo és a vint minuts de batre el rècord d'imbatibilitat en un inici de Lliga a la porteria del F. C. Barcelona. En aquests moments, la millor marca és la que va establir Pello Artola l'any 1977. El porter va estar 560 minuts, més de sis partits, sense encaixar cap gol. Artola va tornar a ser clau la temporada següent en una tanda de penals davant l'Anderlecht. Gràcies a la seva actuació, el Barça va seguir viu en la Recopa del 1979, que va acabar guanyant en la Final de Basilea.

Tant Artola com Bravo van arribar al club blaugrana procedents de la Reial Societat. El porter xilè ha estat titular en els sis partits de lliga disputats fins ara i ha aconseguit 540 minuts amb la porteria imbatuda. Si aconsegueix estar 21 minuts més sense rebre cap gol, Bravo superarà Artola. Més lluny, però, li queda el rècord d'imbatibilitat absoluta a la porteria del F. C. Barcelona en possessió de Víctor Valdés, amb 896 minuts.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut