Classificació agònica del Sevilla per a la fase de grups de la Champions contra l'Istanbul Basaksehir

També s'han classificat el Nàpols, el Celtic, el Maribor i l'Olympiacos

El Sevilla ha empatat al Sánchez Pizjuán amb l'Istanbul Basaksehir turc (2-2) en la tornada de la prèvia de la fase de grups de la Lliga de Campions. S'ha classificat gràcies a la victòria per 1-2 de l'anada.

Doblet dels golejadors, Sergio Escudero i Wissam Ben Yedder, que ja van marcar en l'anada, han tornat a ser avui els autors dels gols del Sevilla al Sánchez Pizjuán. Per part del conjunt turc, han marcat Elia i Visca.

L'Istanbul Basaksehir s'ha anat al descans amb un gol d'avantatge (0-1) del davanter holandès Eljero Elia al minut 17, tot i que l'eliminatòria estava a favor del Sevilla pels dos gols que va marcar en el partit d'anada (1-2) la setmana passada a Istanbul.

En la segona part, el Sevilla ha donat la volta al marcador amb un gol de Sergio Escudero al minut 52 que ha aconseguit l'empat. Un segon gol del francès Ben Yedder al minut 74 ha fet aixecar el Sánchez Pizjuán, que ja es veia dijous al sorteig de la Champions. L'alegria s'ha vist esbiaixada per un gol del Basaksehir al minut 82 per Edin Visca, que ha fet patir fins al final al Sevilla per defensar la seva classificació per a la fase de grups.

L'equip d'Eduardo Berizzo dijous estarà al sorteig per disputar la fase de grups per tercer any consecutiu, la primera vegada en la història del club.

També s'han classificat el Nàpols, el Celtic, el Maribor i l'Olympiacos.