Clara victòria del Reial Madrid davant La Bruixa d'Or (69-92) amb un Sergio Llull infatigable

La Bruixa d'Or ha perdut clarament a Manresa davant el Reial Madrid (69-92). El líder de la Lliga Endesa, amb un Llull infatigable (ha estat en pista 30 minuts davant la baixa de Draper i els problemes amb les faltes de Sergio Rodríguez) ha superat clarament els locals. Només la relaxació en algunes fases del partit dels jugadors de Pablo Laso ha evitat una desfeta més gran.

El Madrid ha començat anotant amb molta facilitat. Després de dos triples de Mirotic i Rudy, els blancs han tingut un primer avantatge de 6 punts (2-8). Els de Pablo Laso jugaven amb molta comoditat davant una defensa local tova. A 4:51 per al final del primer quart, els visitants han trencat la barrera dels 10 punts (7-18). Borja Comenge ha demanat un temps mort no gaire efectiu, ja que el quart ha acabat 10 a 25.

En el segon quart l'avantatge visitant ha arribat fins als 20 punts, moment en què el líder de la Lliga Endesa ha semblat desconnectar-se una mica davant un rival que vivia gairebé de forma exclusiva dels punts de Darryl Monroe (11 punts consecutius). La Bruixa d'Or ha reduït les diferències fins als 13 punts. Pablo Laso ha fet tornar a la pista Rudy Fernández i Mirotic. Al descans, els del Bages perdien 28 a 42.

Un líder molt sòlid a Manresa

En el tercer quart el Reial Madrid ha tornat a jugar fort en defensa, i la diferència entre els dos conjunts ha tornat a establir-se en la vintena. El Manresa seguia sense trobar el camí per desenvolupar el seu joc interior. Tot i això, a base de velocitat i després de capturar dos rebots ofensius, els de Borja Comenge han tornat a acostar-se en el marcador. Ha estat una reacció tallada amb bones accions de Rudy Fernández i Mirotic, que han permès al seu equip arribar al final d'aquest parcial guanyant de 25, 45 a 70.

A l'últim quart, amb el signe de l'enfrontament ja decidit, s'ha viscut la lluita de l'orgull. La Bruixa d'Or volia reduir el marge desfavorable, i el base del Reial Madrid Sergio Rodríguez, que fins llavors havia tingut una actuació discreta, intentava maquillar la seva estadística i reivindicar la seva qualitat. Aquesta batalla tampoc no l'han guanyada els locals. La lògica baixada de rendiment visitant quan faltaven dos minuts per al final ha permès que la diferència entre els dos conjunts hagi baixat fins als 23 punts finals, 69 a 92.