El Quijote Arena, seu de la Copa d'Espanya 2017 (@LNFS89)
Futbol sala

Ciudad Real acollirà la Copa d'Espanya de Futbol Sala

El pavelló Quijote Arena rebrà els vuits millors equips del futbol sala estatal entre el 9 i el 12 de març del 2017, en la 28a. edició de la competició

Marc BéjarActualitzat

La Copa d'Espanya de Futbol Sala ja té data i seu. La competició, en la seva 28a. edició, es disputarà al pavelló Quijote Arena de Ciudad Real, en un torneig que reunirà els vuit primers classificats de la LNFS en acabar la primera volta de la fase regular. En total es disputaran set partits que es podran veure a més de 30 països entre el 9 i el 12 de març.

La ciutat castellana agafa així el relleu de Guadalajara, una altra seu manxega on el Movistar Inter es va proclamar campió l'any passat. Els madrilenys hauran de defensar títol en el mateix escenari on el 2015 van aconseguir la Supercopa. Ciudad Real repeteix a la Copa d'Espanya després que al 2015 presenciés el sorprenent triomf del Jaén Paraíso Interior, que va derrotar el Barça. L'equip blaugrana no guanya aquesta competició des de l'any 2013 i espera poder trencar la mala ratxa al març del 2017.

Anar al contingut