Motor

Cinquena "pole" de la temporada per a Marc Márquez

El pilot de Cervera ha tornat amb força i ha aconseguit la cinquena "pole" de la temporada, seguit de Pedrosa i Lorenzo. El pilot britànic Danny Kent, de Moto3, i Àlex Rins, de Moto2, sortiran els primers aquest diumenge al Gran Premi d'Indianapolis

Actualitzat

Marc Márquez ha tornat amb força a la represa del mundial de motociclisme i ha complert amb la seva tradició a Indianapolis, amb una nova "pole position" al circuit nord-americà, la cinquena de l'any. El de Cervera ho tenia ben clar i fins i tot ha passat una bona estona al box mirant els temps que feien els rivals.

Aquest diumenge és el favorit a la victòria. Al seu costat a la primera fila hi ha Dani Pedrosa, amb un nou doble per als pilots d'Honda, com va passar a l'anterior gran premi. Jorge Lorenzo, tercer, tanca la primera fila i ha mostrat un bon ritme de carrera. A la segona, Crutchlow, Petrucci i Smith. A la tercera, Ianone, Valentino Rossi i Maverick Viñales, i a la quarta, els germans Espargaró. Toni Elias tanca la graella.

Danny Kent, quarta "pole" a Moto3

El pilot britànic Danny Kent ha tornat a fer "pole", la quarta de la temporada, en la desena prova del campionat del món de motociclisme, a Indianapolis.

El corredor anglès ha tornat a dominar l'entrenament com ha volgut, ha batut el rècord del circuit i és, aquest diumenge, el favorit per disputar-se la victòria amb Miquel Oliveira, segon classificat. Tanca la primera fila Zhul Kahiruddin, que ha aprofitat l'aspiració per aconseguir un bon temps. Efrén Vázquez és a la tercera fila, i Isaac Viñales, a la setena. Gabriel Rodrigo sortirà de la desena.

Danny Kent és el líder de Moto3, amb 66 punts d'avantatge sobre l'italià Enea Bastianini.  El basc Efrén Vázquez és l'espanyol més ben classificat de la general; és cinquè. El català Viñales ocupa el vuitè lloc del campionat.

Rins, segona "pole" a Moto2

A la categoria de Moto2, Àlex Rins ha aconseguit la seva segona "pole position" de la temporada, al davant de Tito Rabat i Mika Kallio, amb Johan Zarco, el líder, a la tercera fila, i Àlex Márquez a la cinquena.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut