N'Guessan en una imatge d'arxiu jugant contra el Vardar (EFE)
Handbol

Cindric, amb un gol en l'últim segon, deixa el Barça Lassa fora de la final de la Champions d'handbol (26-25)

Un gol en l'últim segon ha donat la victòria a l'equip macedoni que es classifica per a la final de la Champions. PSG i Vardar es disputaran el torneig europeu aquest diumenge a les 18.00

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El FC Barcelona ha caigut per la mínima amb el Vardar macedoni en la segona semifinal de la Champions d'handbol (26-25). El partit, molt disputat, no s'ha resolt fins a l'últim segon i Cindric ha marcat el gol de la victòria del seu equip, sobre el xiulet.

La primera part ha estat molt disputada entre tots dos equips, que es jugaven a cara o creu una plaça a la final. La distància en el marcador no ha superat en cap moment la renda de tres gols (8-5), amb un Vardar a remolc d'un Barça que ha portat les regnes del partit fins als últims minuts. Gonzalo Pérez de Vargas, com sempre, estel·lar, s'ha convertit en un mur molt difícil de franquejar davant de la porteria blaugrana. El Vardar, però, ha aconseguit capgirar el marcador en l'últim minut del primer temps i ha marxat al vestidor amb un gol d'avantatge (13-12).

A la represa Víctor Tomàs ha fet l'empat (13-13) i el partit ha tornat a començar. El Vardar, però, ha agafat l'estela blaugrana de la primera part i ha dominat el marcador amb un Barça fent la goma per darrere (14-13, 16-15, 17-16, 17-17). Els macedonis han aconseguit el seu major avantatge amb el 19-17, però Lazarov ha frenat ràpidament l'embranzida del Vardar (19-18) en tres jugades consecutives 20-19 i 21-20. Ariño ha trobat de nou l'empat, 21-21,  i, finalment, N'Guessan ha pogut capgirar el marcador (21-22) i ha canviat la dinàmica per tornar a donar l'avantatge als blaugrana.

A menys de tres minuts del final, el Vardar ha marcat el 24-23, de penal, per posar la màxima tensió en els últims minuts de partit, però el Barça no ha fallat amb un golàs de Lazarov (24-24). La situació s'ha tornat a repetir, amb un gol de Cindric, i la màxima responsabilitat ha recaigut sobre els blaugrana (25-24). Lazarov ha empatat el partit (25-25) i, quan tot semblava que es resoldria a la pròrroga, un omnipresent Cindric ha fet el gol que ha tombat el Barça (26-25) i l'ha deixat fora de la final de la Champions.