Jordi Alba, en un partit recent de la selecció espanyola (Reuters)
Futbol

Cinc blaugranes a la llista de la selecció espanyola per als dos pròxims partits

Julen Lopetegui crida Sergi Roberto, Piqué, Alba, Busquets i Iniesta per a l'amistós contra Colòmbia i el partit de classificació davant Macedònia

Actualitzat

El seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, ha donat a conèixer una llista de 25 convocats per als dos pròxims compromisos de la selecció, l'amistós contra Colòmbia del 7 de juny, i el partit de classificació mundialista contra Macedònia del 11 de juny a Skopje.

Cinc dels jugadors convocats són blaugranes: Sergi Roberto, Jordi Alba, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Andrés Iniesta continuen comptant amb la confiança de Lopetegui de cara als dos pròxims compromisos. També es manté a la llista Gerard Deulofeu (Milan).

La relació compta amb 25 convocats ja que els 6 jugadors del Reial Madrid no  jugaran contra Colòmbia perquè tenen descans després de la disputa de la final de la Champions.

La llista de convocats és la següent: De Gea, Reina, Kepa; Carvajal, Sergi Roberto, Piqué, Ramos, Nacho, Azpilicueta, Jordi Alba, Busquets, Illarramendi, Koke, Thiago, Iniesta, Isco, Silva, Asensio, Pedro, Vitolo, Deulofeu, Diego Costa, Iago Aspas i Morata.

Tres catalans a la Sub-21

També Albert Celades, seleccionador sub-21, ha donat la llista de convocats per a l'Eurocopa sub-21, que es disputarà aquest estiu a Polònia. A la llista hi ha un jugador del Barça, Denis Suárez, i tres catalans: el porter Pau López (Tottenham), el lateral Héctor Bellerín (Arsenal) i el davanter Gerard Deulofeu (Milan). 

 

Anar al contingut