Espanyol

Ciani, Fuentes, Jordan i Mamadou, novetats de l'Espanyol per rebre un Madrid afectat pel "virus FIFA"

L'Espanyol rebrà aquest dissabte el Madrid a Cornellà-el Prat. Sergio González té les novetats de Ciani, Fuentes, Jordan i Mamadou en una llista on no hi haurà Hernán Pérez, ni Asensio i Burgui, per contracte

Actualitzat

Sergio González ha rebut aquest vespre la visita d'un antic company a l'entrenament que ha fet l'equip al Power8 Stadium, Constantin Galca. Els catalans busquen davant del Madrid la segona victòria de la temporada, després de la desfeta a Vila-real. Ciani, Fuentes, Jordan i Mamadou són les novetats dels blanc-i-blaus per al duel amb els madrilenys. Qui no podrà jugar a Cornellà-el Prat seran Hernán Pérez i Roco per decisió tècnica ni Burgui i Marcos Asensio per contracte. Sergio González ha deixat clar que "hem de ser nosaltres" i que, tot i poder fer variacions tàctiques, això no quedarà renyit amb l'essència de l'equip.

El Madrid, per la seva banda, ha arribat aquest vespre a Barcelona. A l'expedició blanca no hi són ni el brasiler Danilo ni el colombià James, tots dos lesionats. Els blancs tenen quatre punts, després d'empatar amb l'Sporting i batre el Betis. Els madrilenys confien a sumar tres punts més davant d'un rival que no els ha anat malament últimament. De fet, no han perdut mai a Cornellà-el Prat. Hi han aconseguit cinc victòries i un empat en les últimes sis visites de Lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut