Futbol

Christophe Metzelder, presentat com a nou jugador del Reial Madrid

Christophe Metzelder ja és de manera oficial nou jugador del Reial Madrid. L'alemany ha estat presentat aquest dimecres i ha estat el primer en vestir-se de blanc de cara a la temporada 2007-2008. Dijous serà el torn de Kléper Laveran de Lima Ferreira, "Pepe", que ha passat el reconeixement mèdic sense problemes; i divendres, el de Javier Saviola.

Actualitzat

Christophe Metzelder, de 26 anys, que arriba procedent del Borussia Dortmund, va passar dimarts el pertinent reconeixement mèdic, el qual va confirmar que es troba en perfecte estat físic i que no li queden seqüeles de les dues greus lesions que va patir consecutivament l'any 2003 i que el van tenir diversos mesos fora dels terrenys de joc.

Ramón Calderón ha estat l'encarregat de presentar-lo, just després que signés el seu nou contracte amb l'entitat madridista. El president blanc l'ha descrit com un dels centrals més intel·ligents i sòlids del panorama internacional.

Kléper Laveran de Lima Ferreira, “Pepe”, ha passat el preceptiu reconeixement mèdic sense problemes i demà serà presentat. El central brasiler, procedent del Porto portuguès i que està en tràmits d'aconseguir aquesta nacionalitat, va arribar ahir a la tarda a la capital espanyola.

Anar al contingut