Christian Benteke celebra el seu històric gol contra Gibraltar (Reuters)
Futbol internacional

Christian Benteke marca contra Gibraltar el gol més ràpid de la història dels mundials

El davanter belga del Crystal Palace ha batut la porteria rival als set segons de partit i ha batut l'anterior rècord que fins ara tenia el jugador de San Marino Davide Gualteri, que va marcar als vuit segons contra Anglaterra

Actualitzat

Christian Benteke ha fet el gol més ràpid de la història dels mundials entre fases de classificació i fases finals. El davanter belga del Crystal Palace ha marcat quan només havien passat set segons del partit que enfrontava aquest dilluns la seva selecció contra la dèbil Gibraltar.

Tot i que els gibraltarenys han fet el servei de centre, Benteke ha aprofitat dues errades dels seus rivals per robar ràpidament la pilota en camp contrari i batre el porter Deren Ibrahim amb un xut creuat. Amb aquest gol fulminant, Benteke ha trencat una sequera golejadora de 562 dies sense marcar amb Bégica i de retruc ha fet història, perquè hi havia l'anterior rècord que estava en possessió del jugador de San Marino Davide Gualtieri, que va marcar contra Anglaterra als vuit segons en un partit disputat a Bolonya al 1993.

Anar al contingut