Motociclisme

Chris Vermeulen aprofita la pluja per marcar el millor temps al circuit d'Assen

Al circuit d'Assen, a Holanda, la pluja continua perseguint el Mundial de Moto GP. L'elecció de pneumàtics és més important que mai, i dóna maldecaps als favorits. Ahir, els més perjudicats han estat Valentino Rossi, onzè, i Dani Pedrosa, novè. Avui els tocarà remuntar en una cursa comandada per dos australians: Chris Vermeulen i el líder del Mundial, Casey Stoner. En 250, "pole" per a Jorge Lorenzo, i en 125, per a Mattia Pasini.

Actualitzat

Per l'australià Chris Vermeulen conduir sobre mullat no és cap problema. El de Suzuki ha volat sobre l'aigua d'Assen i ha aconseguit la segona "pole" de la seva vida. Segon sortirà el líder del Mundial, Casey Stoner, que ha arriscat molt i ha estat a punt de caure. Dani Pedrosa i Valentino Rossi no han tingut el seu dia. El de Castellar ha començat molt bé, però al final sortirà des de la novena posició, en la tercera línia de l'engraellat. Valentino Rossi ha tingut encara més problemes. Ha arribat a ser quinzè, però ha accelerat en els últims minuts de l'entrenament i finalment ha acabat onzè. Carles Checa sortirà setzè.

Només hi ha hagut emoció en Moto GP, en què avui es feien els únics entrenaments classificatoris. En la resta de cilindrades també comptaven els temps aconseguits ahir i la pluja que ha caigut avui a La Catedral ha fet impossible millorar els registres. En 250, per tant, "pole" per al campió, Jorge Lorenzo. Álvaro Bautista sortirà tercer, Héctor Barberá, cinquè, i Aleix Espargaró, dotzè. En 125, Mattia Pasini sortirà des de la primera posició de l'engraellat. És la sisena "pole" en nou curses per a l'italià. Sergio Gadea, quart, és el millor espanyol, mentre que Faubel, líder del Mundial, sortirà setè. Joan Olivé ha tingut una espectacular caiguda, però sortirà des de l'onzena posició. Més enrere, els altres catalans: Pol Espargaró, dissetè, i Esteve Rabat, dinovè. La pluja pot marcar la cursa de demà. Les previsions meteorològiques són incertes, però el que és segur és que a Assen fa fred.

Anar al contingut