Ciclisme

Chris Froome s'adjudica el triomf al Tour de Romandia i Tony Martin guanya la contrarrellotge final

Aquest diumenge ha acabat la Volta a Romandia amb victòria per al britànic Christopher Froome, que ha cedit 34 segons a Tony Martin en l'última etapa, una contrarrellotge de 18 quilòmetres, però no ha tingut problemes per assegurar-se el triomf de la classificació general. El corredor de l'Sky ha guanyat la prova per davant de Simon Spilak, del Katiuxa, i del portuguès Rui Costa, del Movistar.

Actualitzat
En ciclisme s'acosta el Giro d'itàlia, que comença dissabte que ve i aquest any es podrà seguir en directe per Esport3. Aquest diumenge ha acabat la Volta a Romandia, amb una contrarellotge de 18 quilòmetres pels carrers de Ginebra, que ha vist una nova exhibició del campió del món de l'especialitat, l'alemany Tony Martin, que ha cobert la distància en 21 minuts i 7 segons, 16 segons més ràpid que un altre dels favorits, l'italià Adriano Malori.
 
El vencedor d'aquest Tour de Romandia ha estat el britànic Christopher Froome, que ha cedit 34 segons a Martin però no ha tingut problemes per assegurar-se la victòria final. El corredor de l'Sky ha guanyat la prova per davant de Simon Spilak, del Katiuxa, i del portuguès Rui Costa, del Movistar.
Anar al contingut